Viszonteladóknak

Canson
Clairefontaine
Szűrés törlése

Viszonteladói információ

Ha már van webáruháza és / vagy boltot üzemeltet, amely papírtermékekkel, írószerrel, művészellátó vagy kreatív-hobby termékekkel foglalkozik, akkor szívesen látjuk a viszonteladóink körében.

Már több, mint 30 éve szolgáljuk viszonteladóinkat. A NEOART Kft. 1997-ben jött létre, ám a jogelődökkel együtt már 30 éve van a magyar piacon a neves CANSON márkát forgalmazó vállalkozás.

Prémium márkákkal foglalkozunk, ezért az iparági átlagot meghaladó árkedvezményt biztosítunk. Áruházunkban (1107 Bp. Barabás utca 5. - közvetlenül a Pannoncolor mellett) több ezer terméket tartunk raktáron. Természetesen az összes termékünk a webáruházon keresztül is elérhető, naprakész raktári információval rendelkezünk. 

Az általunk forgalmazott márkák és termékek: Canson Művészpapírok, Clairefontaine művészpapírok, Saunders Waterford művészpapírok, Royal & Langnickel papírok, ecsetek és művészellátó termékek, SMLT művészpapírok, Maildor hobby papírok, URSUS hobbypapírok, FOME festőállványok, ESSDEE linómetsző eszközök és anyagok, Le Suh kreatív hobby eszközök és anyagok.

A NEOART Kft. csak nagykereskedelmi tevékenységet végez, a viszonteladói partnereinknek nem teremtünk konkurrenciát. A webáruházunkban megjelenő árak irányadó árak, attól eltérni fölfelé lehet.

Viszonteladónak regisztráljuk azon partnereinket, akiknek az első vásárlás értéke eléri a nettó 50 000 Ft-ot, majd az éves vásárlások értéke összesen eléri a legalább netto 400 000 Ft forgalmat.

A rendelési limit (az első vásárlást követően már csak nettó 20 000 Ft). A kiszállítás nettó 50 000 Ft fölött ingyenes.

Várjuk viszonteladói jelentkezését emailben: neoartkft@gmail.com - a cégük profiljának a leírásával. Vagy csak csak töltse ki az alábbi űrlapot s mi hamarosan felvesszük Önökkel a kapcsolatot. Köszönjük!

Név (Kapcsolattartó neve)
Cégnév
Cég profilja
Email cím
Telefonszám
Honlap címe