További művészpapírok

Művészpapírok, művész tömbök

Művészpapír kínálatunk szárnyakat ad a fantáziának, s megfelelő alapot a választott technikához, ezek nélkül elképzelhetetlen a minőségi alkotás. Akvarelltömbök, vázlattömbök, rajztömbök, pasztelltömbök, színes lapos rajztömbök, mixed médiapapírok, akriltömbök, olajfestőtömbök, markertömbök, kalligráfiatömbök, grafit papírok, transzfer papírok, átíró papírok, paszpartu kartonok, valamint jegyzetfüzetek széles választékával várjuk. 

Kimagasló minőségű művészpapírjaink segítségével lehetősége nyílik a legmagasabb színvonalú, valódi alkotásra. Tekintse meg kínálatunkat mihamarabb!

Művészpapírok tengerében

Itt számos technikához felvonultatjuk a legnevesebb gyártóktól származó, minőségi papírokat, tömböket és füzeteket, amelyek mind a profi művészek számára, mind a hobbiként alkotóknak tökéletes lehetőséget kínálnak arra, hogy maradandót hozzanak létre.

Nagykereskedésként viszonteladó partnereinket szolgáljuk ki a vásárlás során a kimagasló színvonalú termékeinkkel és eszközeinkkel, amelyekkel vásárlóink biztosan elégedettek lesznek. Számukra versenytársként nem lépünk fel, így magánszemélyek számára nem értékesítjük az árukat.

Az egyes termékekre kattintva ismerje meg azok jellemző tulajdonságait, a méreteit, valamint azt is, hogy milyen technikákhoz javasoljuk őket.

Méretek A1, A2, A3, A4, A5, további egyedi méretek a gyártók szerint.

Kivitel: tűzött, spirálos, mikroperforált művésztömbök

Íves művészpapírok

Művészpapír, művésztömb

Méretek A3, A4, A5

Kivitel: tűzött, spirálos, mikroperforált művésztömbök

Íves művészpapírok