Művészellátó Blog

Művészkellékek

NEOART
NEOART
2022.06.02 09:37
Művészkellékek

Megfelelő művészkellékek nélkül alkotás sincs!

A művészkellékek alapvető feltételei annak, hogy valóban művészi alkotások születhessenek. Noha az igazán nagyok akár egy szalvétára is fantasztikus dolgokat képesek alkotni, azért még nekik sem mindegy a felület és az eszköz, amellyel dolgozhatnak.

A nagykereskedésnek kiemelt szerep jut!

A NEOART Nagykereskedésnél ugyan nem a magánszemélyeknek, hanem a viszonteladóknak kedveskedünk a kiszolgálással, mégis hiszünk abban, hogy ez a feladata is kiemelt fontosságú.

Egyrészt azzal, hogy nem jelentünk konkurenciát a viszonteladók számára, lehetővé tesszük, hogy ne kelljen az egekbe felemelt árakkal értékesíteniük termékeiket a vásárlók egy részének elvesztése, illetve elcsábulása miatt. 

Másrészt mi válogatjuk össze azt a kínálatot, amelyből azután a viszonteladók szemezgethetnek vevőik igényeinek megfelelően. Ez természetesen azt is jelenti, hogy mivel kizárólag minőségi termékeket kínálunk, így a vásárlók is színvonalas termékek közül válogathatnak.

 

A művészkellékek kitűnő ajándéknak számítanak!

Gyakran hallani, hogy nehéz kitalálni egy olyan világban a megfelelő ajándékot, ahol már mindenkinek mindene megvan. Nos, ez a művész kellékek esetében garantáltan nem igaz! Akár arról van szó, hogy alkotószenvedéllyel megáldott barátunkat, családtagunkat szeretnénk valami olyannal meglepni, aminek biztosan örül, akár egy leterhelt szülőnek, vagy csak a mindennapok egyszerű hősének szeretnénk új utat mutatni a stresszoldásban, a művészellátó termékekkel garantált lesz a siker.

Ne feledjük, hogy ajándékozni nemcsak karácsonykor lehet, sőt, ha jobban belegondolunk, egészen biztos, hogy a szeretteink szülinapjának, névnapjának, évfordulójának egy része egészen biztosan nem a téli időszakra esik! 

A nyár ráadásul kifejezetten az az időszak, amibe mindenki igyekszik beleszuszakolni némi pihenést, lazítást, feltöltődést. Éppen ezért lehet remek ötlet művészkellékkel meglepni azt is, aki éppen egy pihentető vagy nem éppen stresszmentes nyári vakáció előtt áll - például több gyermekkel együtt tervezi megvalósítani a lehetetlent: a nyugodt, kiegyensúlyozó, kisimító légkört.

Nos, bármelyik helyzetről, illetve személyről legyen is szó, az biztos, hogy az alkotóművészet feledteti velünk a stresszt, úgynevezett flow-élménnyel ajándékoz meg, s tartalmassá teszi a nyári napokat is.

 

Ha utazás, akkor a tárolásra is érdemes gondolni!

A kellékek és alapanyagok jellemzően nem a filléres termékek közül kerülnek ki, pláne akkor, ha minőségi termékekről van szó. De nem csupán ez hívja fel a megfelelő tárolásra a figyelmünket, hiszen az elkészült alkotások is megérdemlik a biztonságos utazások lehetőségét - különben mi értelme lenne alkotni, ha csak az enyészetnek tennénk? Ezt a problémát remekül megoldja egy minőségi művész mappa, s segítségükkel nem lesz többé akadály az út közbeni alkotások előtt!

 

Mi mindent kínálhat az alkotás élménye?

Aki próbálta, az már biztosan tudja, aki még csak kacérkodik a gondolattal, az számos forrásból, kutatásban ellenőrizheti, hogy az alkotófolyamatok bizony számos szempontból előnyösen hatnak a pszichére, az elmére, a lélekre.

Talán meglepően hangzik, de miközben azon törjük a fejünket, hogy hogyan lehetne megoldani egy bizonyos ábrázolást, közben kiemelten fejlesztjük a komplex problémamegoldó képességünket is. De az alkotás sikerélményt okoz, kikapcsol a mindennapokból, és hatékonyan segít leküzdeni a stressz okozta tüneteket is.